Büyük Çavuşlu 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlerine bağlı,çağdaş düşünceye sahip,öz güveni yüksek bireyler yetiştirmek.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak amacımızdır.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 09.00 DERS BAŞLAMA 14.25 DERS BİTİŞ
Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0212 741 6009

WEB - https://bc60yilcumhuriyetio.meb.k12.tr

Adres - Büyükçavuşlu mah.Büyükçavuşlu caddesi Kimya sokak No 1 SİLİVRİ / İSTANBUL

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık SİLİVRİ MERKEZE UZAKLIK 34 KM